133. Bereznay Tamás: Németország ízei
2014. szeptember 09. írta: senkisemszámítaspanyolinkvizícióra

133. Bereznay Tamás: Németország ízei

 

Mint az ilyen toplisták általában ez is teljesen szubjektív. Szerepelnek benne olyan szakácskönyvek, amelyek már rég a tulajdonomban vannak, és ez indokolja a listás szereplésüket, de a legtöbb helyezett hosszas internetes böngészés, kritikák, népszerűség és tapasztalat alapján került általam megvásárlásra, majd azt követően erre a listára. Mivel a szakácskönyvvásárlás és gyűjtés (főleg külföldről) nem túl pénztárcakímélő hobbi, ezzel a listával szeretnék segítséget nyújtani

Receptek száma:  53

Jelenleg ennyiért kapható: 3392 Ft

Kiadás éve 2010.

 Jó kis útikönyv, kevés recepttel. Olyan kis lebutított változat. Össze sem hasonlítható a Kulinária sorozat tagjaival. Viszont nagyon olcsón jutottam hozzá. Annyit megért. Ha nem olvasunk idegen nyelveken, és szeretnénk Németországról szóló könyvet néhány recepttel, akkor vegyük meg.

Van jobb!!!

Németország1.JPG

Németország2.JPG

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrobakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr236683185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása