Gyorsan finomat - Öt földrész hatszáz receptje
2013. november 06. írta: senkisemszámítaspanyolinkvizícióra

Gyorsan finomat - Öt földrész hatszáz receptje

Jó sok recept, sok szép fénykép, de amikor végiglapozzuk, akkor csak húzogatjuk a szánkat. Úgy valamiért nem találunk benne olyan ételeket, amire azt mondanánk, hogy ezt mindenképp szeretném megkóstolni. Meg úgy arról, hogy gyorsan finomat Laci bácsi jut eszembe, amint valamelyik főzős műsorban polipos tésztát készített. Nagy körítés mellett megfőzte a tésztát, rakott rá ketchupot és a végén jött a nagy mesterfogás, úgy fejezte be, hogy rakjunk az egészre egy polipkonzervet. Tészta, ketchup, polipkonzerv. Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?

Gyorsan1.JPG

Szóval gyorsan finomat. Ha gyorsan finomat akarok enni, veszek pár szelet kenyeret, megkenem kacsazsírral, pucolok hozzá pár lila hagymát, meg egy kis savanyú káposzta és kész is. Esetleg még megbolondítom egy kis cayenne borssal.

gyorsan2.JPG

Nem ajánlom megvételre. Esetleg tésztafanoknak.

Értékelés: 3/5

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrobakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr855613986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása