Jamie Oliver - A pucér szakács
2013. október 30. írta: senkisemszámítaspanyolinkvizícióra

Jamie Oliver - A pucér szakács

Ez már komolyabb szakácskönyv, mint az eddigiek. Az ismertető szerint:

"Jamie Oliver, Anglia ifjú szakácscsillaga eleven, magával ragadó egyéniség. Hazájában a BBC televiziós csatornán bemutatott főzőműsoraival vált közkedveltté, Magyarországon először a Spektrum Televízióból ismerhette meg fortélyait a nagy közönség. A Park Kiadó 2002-ben jelentette meg ...és egyszerűen csak főzz! című könyvét, amellyel Jamie berobbant a magyar konyhák csendjébe is. "Pucér szakácskönyve" minden receptjében Jamie a szemünk láttára formálja csábító egésszé salátáit, frissensültjeit, desszertjeit és páratlan olasz tésztáit. Olvasóit percek alatt olyan könnyen elsajátítható konyhai repertoár birtokába juttatja, amelynek segítségével a legfrissebb alapanyagokat merész ízekkel kombinálva egyszerű, mégis izgalmas és ínycsiklandó fogásokat álmodhatunk. Mindezt úgy teszi, hogy közben megkímél bennünket a fárasztó szakzsargontól és az időrabló pepecseléstől. Ez a könyv azokhoz szól, akik fantasztikus, modern ételekre vágynak, netán ételkülönlegességekről ábrándoznak, mégsem akarnak éjszakába nyúlóan a konyhában szöszmötölni."

Pucér.jpg

 

Nem rossz, nem rossz, de a receptek nagy része nem az én ízlésemet tükrözi. Amitől Jamie Oliver azt hiszem még nyugodtan éldegél.

Értékelés: 3/5

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrobakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr695603211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása